detector.media
30.03.2016 12:43
Новини телеканалу UBR транслюватиме арабський канал UAAN.TV
Новини телеканалу UBR транслюватиме арабський канал UAAN.TV
Телеканал UBR розпочинає співпрацю з супутниковим арабомовним телеканалом UAAN.TV, який транслюється в Європі, на Близькому Сході і Африці. Частина ефіру каналу присвячена Україні.

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Україна», до якого входить телеканал UBR.

В рамках співпраці телеканал UBR надаватиме UAAN.TV новинний контент, а натомість отримуватиме для трансляції цикл культурно-мистецьких програм Music from Ukraine. Це інтерв'ю з відомими українськими виконавцями, які розповідають про свою творчість і свого глядача, про ставлення до ситуації в країні, про патріотизм і свій внесок в майбутнє України.

«Для нас дуже важливо, що канал UAAN.TV звернув увагу саме на наші випуски новин. Адже основною концепцією телеканалу UBR і є подача оперативної, об'єктивної та актуальної інформації про всі цікаві і значущі події, що відбуваються в нашій країні. Все, що можна розповісти про Україну, є в новинах UBR. Саме тому ми плануємо подальше просування і висвітлення інформації про всі сфери життєдіяльності нашої країни за допомогою співпраці з телеканалами інших країн», - зазначила генеральний продюсер телеканалу UBR Оксана Калитюк.

Нагадаємо, 8 жовтня 2015 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «ЄС продакшен груп» на супутникове мовлення під логотипом UBR. Телеканал змінив власника, директора, склад редакційної ради, програмну концепцію та зафіксував у ліцензії нове візуальне зображення свого логотипа.

 Телеканал UBR входить до складу медіахолдингу «Вести Украина» (у минулому - «Мультимедіа інвест груп»), власником якого себе раніше називав Ігор Гужва, але, за даними багатьох джерел, інвестором холдингу виступав і виступає Олександр Клименко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY