detector.media
30.03.2016 11:11
На каналі «Україна» стартує новий медичний серіал «Вікно життя» виробництва Film.ua
На каналі «Україна» стартує новий медичний серіал «Вікно життя» виробництва Film.ua
У понеділок, 18 квітня на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 24-серійної мелодрами «Вікно життя», яку зняла кінокомпанія Film.ua на замовлення телеканалу.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Перша серія мелодрами вийде в ефірі о 21.00.

Серіал складається з 12 окремих історій про порятунок новонароджених малюків, залишених в так званому «вікні життя» – спеціальному боксі, обладнаному для тих, хто анонімно хоче залишити свою дитину.

Головним героєм кожного епізоду стане малюк, від якого відмовилися батьки. Першими людьми, які оточать  новонароджених «відмовників» теплом і турботою, стануть лікарі й медсестри дитячого стаціонару.  Зйомки серіалу проходили в Києві в реальних лікарнях.

Головні ролі в картині виконають актриси Катерина Решетнікова і Валерія Шкірандо.

Режисери картини – Максим Паперник і Анатолій Григор’єв.

Про завершення зйомок серіалу «Вікно життя» кінокомпанія Film.ua повідомила наприкінці лютого.

«У кожної з цих історій є реальна основа. Звичайно, присутній величезний обсяг авторської вигадки, але основа всього, як би парадоксально це не виглядало, мала місце в реальному житті. Наприклад, в одній із серій молода людина бачить, як з вікна потягу, що проходить викидають згорток. Він підходить до цього місця і виявляє, що в згортку - новонароджена дитина, ще навіть в плаценті. Це реальний факт. Все інше - вигадка», - розповів продюсер сералу Володимир Іссат.

«Ми впевнені, що цей серіал не залишить нікого байдужим. У картині піднімається дуже важлива і складна тема покинутих дітей. Але при цьому ми покажемо, що добро завжди перемагає, і що іноді варто йти всупереч встановленим правилам, – особливо, якщо від цього залежить щастя і життя маленьких діточок, які тільки починають свій шлях», – говорить Максим Паперник.

Фото: Film.ua і канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY