detector.media
30.03.2016 10:26
«1+1» оголосив прем’єру оновленого кулінарного шоу з Фреймут
«1+1» оголосив прем’єру оновленого кулінарного шоу з Фреймут
У вівторок, 5 квітня, на каналі «1+1» стартує оновлене кулінарне реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут.

Про це йдеться в анонсах телеканалу.

Прем'єра в ефірі оновленого шоу відбудеться о 22.00.

Як раніше повідомляв канал, у новому проекті ведуча буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень. За п’ять днів Ольга Фреймут разом з командою експертів повинна перетворити заклад, що знаходиться на межі краху, в успішний. Команда проекту «На ножах» проведе аналіз роботи закладу: від кухні та інтер'єру - до взаємин в колективі, відправить команду ресторану на «тім-білдінг», допоможе з ідеями для редизайну інтер'єру та дасть свої поради, як усунути помилки і побудувати успішний бізнес.

У перетворенні ресторанів Ользі Фреймут допоможуть експерти, серед яких - ресторатор Дмитро Борисов, який побудував успішний бізнес в кількох країнах.

Нагадаємо, реаліті-шоу «На ножах» знімається за американським форматом Kitchen Nightmares телеканалу Fox. Виробляє проект «1+1 продакшн». Прем'єра оригінального американського формату відбулася у 2007 році.

Прем'єра ріаліті-шоу «На ножах» за форматом Kitchen Nightmares відбулася на каналі «1+1» 15 серпня 2012 року. Тоді шоу вів ведучий Арам Мнацаканов (шеф-кухар іншого шоу на «1+1» «Пекельна кухня»). 

Фото - «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY