detector.media
29.03.2016 10:20
Другий сезону серіалу «Останній москаль» стартує на «1+1» у квітні
Другий сезону серіалу «Останній москаль» стартує на «1+1» у квітні
18 квітня телеканал «1+1» покаже прем’єрну серію другого сезону комедійного серіалу власного виробництва «Останній москаль».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем’єра відбудеться о 21.00.

За сюжетом, у другому сезоні у рідне село повернеться батько головного героя – мажора Валєри, рідний брат-близнюк Івана Петрука, московський бізнесмен Дмитро. Роль брата-близнюка Дмитра, як і роль дядька Івана, виконав український актор Юрій Горбунов.

Над створенням серіалу працювала команда «1+1 Продакшн». Автором ідеї і сценаристом української комедії, як і у першому сезоні, став Микола Куцик, режисер – Семен Горов.

Головні ролі у серіалі виконали Ігор Скрипко (москаль Валєра), Юрій Горбунов (дядько Іван і його московський брат Дмитро), Володимир Горянський (голова селищної ради), Галина Безрук (учителька Ксенія і перше кохання Валери).

У другому сезоні серіалу «Останній москаль» заплановано 16 серій. Комедія виходитиме в ефірі з понеділка по четвер о 21.00.

Нагадаємо, міжнародний журнал С21 Media опублікував шорт-лист премії International Format Awards. Серіал «Останній москаль» виробництва «1+1 Продакшн», який демонструється на каналі «1+1», потрапив у ТОП в номінації «кращий сценарний формат».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY