detector.media
29.03.2016 10:11
Вадим Колодійчук вестиме на каналі «112 Україна» ранкові ефіри у вихідні
Вадим Колодійчук вестиме на каналі «112 Україна» ранкові ефіри у вихідні
До команди ведучих телеканалу «112 Україна» приєднався Вадим Колодійчук, повідомляє прес-служб каналу.

В ефірі «112 Україна» Вадим Колодійчук дебютував у суботу, 26 березня, в гостьовій «Студії live». Він буде вести ранкові ефіри програми кожні вихідні в парі з Євгенією Скориною. Ведучий Володимир Полуєв, який раніше був співведучим у вихідні, працюватиме в «Студії live» щобудня з Катериною Романюк.

«Я шукаю для себе цікавий досвід і впевнений, що на "112 Україна" він буде саме таким. Завжди з вдячністю згадую людей, які ще зі студентських років повірили в мене та дали можливість розвиватися. І дуже радий, що тепер це зробило керівництво "112 Україна". Адже сьогодні я в цій великій, і в той же час дуже затишній команді професіоналів», – сказав Вадим Колодійчук.

Свою кар'єру на ТБ він почав на телеканалі UBC, де був ведучим ранкових випусків програми «Новини». Працював журналістом на Новому каналі, а також ведучим новин каналу «24». Закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенко-Карого за спеціальністю «диктор та ведучий програм телебачення».

Нагадаємо, у рамках нового проекту «Вечірній пройм» на телеканалі «112 Україна» стартувала рубрика «Інсайдер» з ведучою Наталею Влащенко. Вона також веде на «112 Україна»  ток-шоу «Люди. Hard Talk».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY