detector.media
28.03.2016 15:05
Star Media і Fremantle Media Poland розроблять проект міжнародного телесеріалу «Софія»
Star Media і Fremantle Media Poland розроблять проект міжнародного телесеріалу «Софія»
Українсько-російська група компаній Star Media і Fremantle Media Poland, польський підрозділ міжнародної корпорації Fremantle Media International, уклали угоду про спільну розробку проекту серіалу під робочою назвою «Софія».

Проект засновано на біографії Софії Потоцької – дружини польського магната Станіслава Потоцького, повідомила прес-служба Star Media.

Сценарний матеріал буде відразу розроблятися англійською мовою. Співпраця між Star Media і Fremantle Media Poland у розробці проекту – це новий рівень телевізійного виробництва країн СНД і Східної Європи, наголосили в Star Media.

Fremantle Media Poland виробляє серіали й шоу для локального польського ринку, а в історії про Софію побачила потенціал міжнародного проекту не тільки тому, що історія об'єднує різні європейські країни й важливі історичні події, а й завдяки високому драматургічному потенціалу проекту.

«Проект претендує на широке міжнародне охоплення – загальна тема картини об'єднує кілька європейських країн і яскраві події давно минулих днів, що залишили слід і в сьогоденні», - йдеться в повідомленні Star Media.

Історична основа проекту охоплює кілька держав: Польщу, Україну, Францію, Росію, Німеччину та інші. Заплановано, що це буде заснований на реальних подіях костюмований ігровий серіал. На думку розробників, проект має високий потенціал для спільного виробництва і партнерств.

«Це буде великий міжнародний проект – яскравий ігровий серіал за мотивами біографії реальної жінки, гречанки за походженням, яка волею долі опинилася в Стамбулі в середині XVIII століття, – описує майбутній телепроект генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин. – Про жінку, яка потім була гостею королівських домів Франції, Пруссії, Австро-Угорщини, Польщі та Росії. На думку одних вона була першокласної шпигункою, на думку інших - найяскравішою та неймовірно вродливою жінкою, яка зводила з розуму кожного, хто зустрічався на її шляху. Відома благодійниця і меценатка, яка народила і виховала шістьох дітей і прожила життя, сповнене неймовірних подій і пригод. Закладений нею парк Софіївка в Умані й до цього дня популярний не тільки в українців. Винятковий за своєю красою і розмаїттям рідкісної рослинності дендрологічний парк, відвідуваний тисячами туристів з усього світу. Ми впевнені, ця історія нікого не залишить байдужим».

Нагадаємо, взимку 2016 року українська група компаній Film.ua Group і польська компанія АТМ Grupa підписали договір про спільне виробництво повнометражного художнього фільму й міні-серіалу під робочою назвою The Blizzard («Заметіль»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY