detector.media
25.03.2016 10:40
Газети «Вечірній Київ», «Хрещатик» і «Українська столиця» не будуть реформовані протягом 2016 року
Газети «Вечірній Київ», «Хрещатик» і «Українська столиця» не будуть реформовані протягом 2016 року
Колективи столичних муніципальних друкованих ЗМІ «Вечірній Київ», «Хрещатик» і «Українська столиця» на зборах трудових колективів 24 березня обрали другий шлях реформування. Про «Детектору медіа» повідомив в.о.головного редактора «Вечірнього Києва» та «Хрещатика» і голова комісії з реорганізації «Української столиці» Максим Філіппов.

Редакції газет «Вечірній Київ», «Хрещатик» і «Українська столиця» вирішили залишатися на бюджетному фінансуванні протягом трьох років, що дозволяє чинний закон «Про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ».

 «Ми обрали другий шлях реформування. За таке рішення одноголосно проголосував трудовий колектив. Затверджений чіткий стратегічний план розвитку», – сказав Максим Філіпов.

Нагадаємо, 26 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко  підписав  Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Закон набув чинності з 1 січня 2016 року.

Трудовий  колектив львівської комунальної газети «Ратуша» вирішив іти на трансформацію свого видання у другому етапі реформування державних і комунальних ЗМІ України. 

На фото - Максим Філіппов

Фото: з Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY