detector.media
25.03.2016 09:42
До 3 квітня – реєстрація на продакшн-сесії з теми переселенців у Чернівцях та Івано-Франківську
Фундація Томсон та міжнародний Інститут регіональної преси та інформації (IRMI), за підтримки Європейського Союзу, запрошують журналістів регіональних телеканалів та новинних онлайн-ресурсів на зйомки сюжетів та відео-підкастів про інтеграцію переселенців.

Навчання здійснюється у рамках проекту «Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів», який здійснюється медіа – консорціумом з п’яти організацій за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України.

П'ятиденні продакшн-сесії, які відбудуться 18-22 квітня в Чернівцях та 25-29 квітня в Івано-Франківську, організовані таким чином, що до кінця навчання кожен учасник/учасниця матиме актуальний, збалансований матеріал для трансляції на телеканалі, публікації на вебсайті.

На тренінгу  учасники разом з міжнародними тренерами Деборою Келлі, Саймоном Хастінгсом, Девідом Хендсом (Фундація Томсон)  та місцевими експертами IRMI, працюватимуть над пошуком історій, досліджуватимуть  проблематику, аналізуватимуть її, зніматимуть та редагуватимуть відео  і фіналізуватимуть матеріли для трансляцій.

Щоб взяти участь у тренінгу в Чернівцях чи Івано-Франківську, треба надіслати до 3 квітня резюме та короткий мотиваційний лист на е-скриньку irmi.ukraine@gmail.com, вказавши місто проведення тренінгу. Члени Національної спілки журналістів України повинні додати в копію заявки емейл НСЖУ oblik@nsju.org

Організатори забезпечують місцевий транспорт під час підготовки, зокрема,  для інтерв'ю, фото та відеозйомок у межах області. Також відшкодовують проїзд автобусом та потягом (крім першого класу) і забезпечують проживання і харчування. 

Для отримання більш докладної інформації треба телефонувати: (044) 498 51 75 або писати на адресу regional.voices.ua@gmail.com .

«Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів» — це півторарічний проект, спрямований на підтримку регіональних медіа. Проект фінансується Європейським Союзом. Його реалізує медіаконсорціум із п’яти організацій: Фундація Томсон, міжнародний Інститут регіональної преси та інформації, Європейський центр журналістики, МEMO98 та Асоціація «Спільний простір», у співпраці з Національною спілкою журналістів.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY