detector.media
24.03.2016 20:08
Ведучим «Радио Вести» став Отар Кушанашвілі
Ведучим «Радио Вести» став Отар Кушанашвілі
Ведучим ранкового ефіру «Радио Вести» по будніх днях став російський журналіст Отар Кушанашвілі. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила глава холдингу «Вести Украина» Ольга Семченко

На цій посаді Кушанашвілі замінив Матвія Ганапольського, який нещодавно перейшов на «Радіо Ера ФМ».

«Ми довго шукали, кого поставити в ефір. І зрештою прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і обрали ведучим Отара Кушанашвілі», – пояснила Ольга Семченко.

Коментуючи своє призначення зі сцени під час святкування 2-річчя «Радио Вести» 24 березня, Кушанашвілі сказав: «Передайте вітання Ганапольському та Познеру: до України приїхав справжній професіонал». І додав, що вважає, що не можна тримати жінку в тюрмі, маючи на увазі Надію Савченко.

Нагадаємо, що з 1 березня посаду головного редактора «Радио Вести» залишив Валерій Калниш, а також звільнився ведучий Матвій Ганапольський

А з 1 квітня радіостанцію залишають шеф-редактор Сакен Аймурзаєв і ведучий Павло Шеремет.

Джерела «ДМ» раніше повідомляли про посилення впливу власника на реакційну політику радіо у зв'язку з рішенням Олександра Клименка повернутися в Україну та продовжувати займатися політикою. Представники «Радио Вести» заперечують присутність цензури на радіо.

Фото - apostrophe.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY