detector.media
24.03.2016 18:52
«1+1 медіа» запустила онлайн-платформу «#Книголав»
«1+1 медіа» запустила онлайн-платформу «#Книголав»
Група «1+1 медіа» запустила онлайн-платформу knigolove.com.ua про книги, які формують успішну особистість, повідомляє прес-служба групи.

В кінці березня стартував проект «#Книголав» (knigolove.com.ua), розроблений групою «1+1 медіа» спільно з видавництвом «Основи» й інтернет-магазином Yakaboo. Його ідея полягає в тому, щоб надихати українців читати прикладом людей, які досягли успіху.

Проект підтримали підприємець і громадський діяч Валерій Пекар, богослов, протоієрей Григорій Коваленко, топ-менеджери «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, Валерій Варениця, ведучі ТСН Соломія Вітвіцька, Лідія Таран та Юлія Бориско. Вони створили свої мастріди – списки книг, які справили на них найбільше враження та вплинули на їхнє життя.

Щотижня сайт доповнюватиметься новими мастрідами від успішних представників різних сфер: бізнеса, культури, політики, мистецтва, громадських діячів тощо.

Онлайн-платформа дає змогу переглянути мастріди відомих українців або тематичні підбірки; внести книги, які сподобалися, у власний список бажаного й одразу замовити в онлайн-магазині. Крім того, свій список бажаного можна відправити друзям або поділитися ним у соцмережах.

«У світі є велика кількість книг, які хотілося б прочитати, та, зазвичай, саме такий великий вибір і є причиною катастрофічно низького рівня читання. Проект “#Книголав” може стати відправною точкою у світ різної літератури, адже на сайті ви можете побачити, що читають відомі люди, лідери думок із різних сфер, котрі близькі вам за цінностями або яких ви хочете наслідувати. “#Книголав” допоможе у виборі книг, і ми розраховуємо, що проект стане майданчиком для обміну думками, розмов про книги та, завдяки відомим людям, котрі вже до нас долучилися, все більше українців почнуть читати» - коментує запуск проекту Світлана Павелецька, PR-директор «1+1 медіа».

Окрім популяризації читання, засновники проекту планують видання світових бестселерів у різних жанрах українською мовою. На сьогодні в рамках проекту українською мовою вже були видані такі книги, як «Почни з чому» Саймона Сінека, «Гордість та упередження і зомбі» Джейн Остін та Сета Ґрем-Сміта, «Джунглі в долині Мумі-Тролів» Туве Янссон та «Шлях до так» Роджера Фішера і Вільяма Юрі.

Нагадаємо, що цього року «1+1 медіа» проводить пітчинг ідей книжкових проектів «#Книголав».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY