detector.media
24.03.2016 15:27
Діловий відділ видання «Ліга.net» очолив Андрій Самофалов
Діловий відділ видання «Ліга.net» очолив Андрій Самофалов
З 22 березня новим керівником редакції ділової інформації порталу «Ліга.net» став Андрій Самофалов.

Про це медіа повідомило на своїй сторінці в Facebook.

Андрій Самофалов, який останнім часом писав для «Української правди», змінив на цій посаді Бориса Давиденка. Пан Давиденко очолював діловий відділ з березня 2014 року. Борис Давиденко з 1 березня став головним редактором інтернет-видання VoxUkraine. Він пішов з порталу «Ліга.net» за власним бажанням.

«Останні два роки я займався журналістикою в правильному місці з правильними людьми, “Ліга”- чудове місце для людей, які хочуть чесно займатися своєю роботою. Мені дуже пощастило з колегами – фахівцями з правильними журналістськими цінностями, які кожен день знаходили відповіді на важливі питання і розповідали, що відбувається», - зазначає пан Давиденко. Він поєднуватиме керування VoxUkraine із написанням книги.

Як повідомляє «Ліга.net», за останні 2 роки відвідуваність ділового блоку порталу зросла на 100%.

Андрій Самофалов отримав освіту в Харківському політехнічному інституті. У журналістиці працює з 2006 року. Попередні місця роботи: ІА «Інтерфакс-Україна», газета «Экономические известия», журнал «Метал України», тижневик «Коментарі». Крім того пан Самофалов був оглядачем журналу «Forbes Україна» і сайту forbes.ua, журналістом і редактором сайту Fubs. Останнім часом займався розслідуваннями в «Українській правді».

 Фото – з Facebook-сторінки Андрія Самофалова.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY