detector.media
24.03.2016 12:04
Телеканал FilmUADrama потрапить до пакетів національних провайдерів
Телеканал FilmUADrama потрапить до пакетів національних провайдерів
Кінокомпанія Film.ua Group і компанія-агент з дистрибуції «Віа Медіа» розпочали співпрацю в сфері поширення телевізійного продукту на території України. Завдяки цьому платний телеканал серіалів FilmUADrama розширить свою присутність в пакетах національних провайдерів.

Про це повідомляє Newsfront PR Agency за підсумками спільної прес-конференції компаній.

Як повідомляється, платний телеканал серіалів FilmUADrama, який створила минулого року компанія Film.ua Group,  став доступний у дистрибуції для провайдерів.

Нагадаємо, 1 жовтня 2015 року під гаслом #коханнязпершоїсерії стартувало мовлення супутникового телеканалу FilmUADrama.  Тоді компанія-провайдер «Воля» повідомила, що телеканал FilmUADrama ексклюзивно з'явився в її платних пакетах.

«Серіали виробництва Film.ua завоювали серця не одного покоління глядачів. З жовтня минулого року вони отримали власний телеканал FilmUADrama і стали доступні цілодобово, без перерви на рекламу ексклюзивно в мережах провайдера "Воля". Тепер разом з нашим ексклюзивним агентом "Віа Медіа" ми плануємо максимально розширити нашу присутність, щоб стерти будь-які перешкоди між нами і нашим глядачем», - сказав директор телеканалу FilmUADrama Віктор Шкробот.

Всі кіносеріали, які транслюються на телеканалі, належать до жанру мелодрами і драми. Вони вже отримали велику кількість переглядів на ефірному ТБ і YouTube-каналі Film.ua Group.

 «Ми пишаємося бути партнерами найбільшої компанії у всій Східній Європі з телевиробництва і надавати послуги дистрибуції на території нашої країни. Тепер у більшості українців з'явиться можливість переглядати сучасний і дуже якісний контент. Категорія жанрів телеканалу точно не залишить байдужим українське суспільство, адже згідно з дослідженнями – мелодрами користувалися найбільшим попитом серед телеглядачів в 2015 році», - сказала керівник напрямку дистрибуції ТОВ «Віа Медіа» Наталя Лепле.

До переліку телепрограм, які входять в ефір телеканалу, – прем'єри серіалів виробництва Film.ua Group минулих років - мелодрами «Гречанка», «Будинок з ліліями», «Вангелія», «Жіночий лікар» і багато інших. Цей список доповнюють тематичні програми про залаштунки улюблених фільмів, кулінарні програми, а також програми огляду книг, за мотивами яких було знято культове кіно.

«Наші українські актори нітрохи не гірше за своїх всесвітньо відомих колег, – сказала на прес-конференції країнська актриса театру і кіно Ада Роговцева. – Вони дуже талановиті і працьовиті, просто їм дуже потрібен досвід. А досвід буде, якщо вони будуть зніматися в кіно, а кіно буде, якщо у людей буде якомога більше можливостей його дивитися. Тому я дуже рада, що є такий канал, який привчає глядача до свого, рідного, українського».

Нагадаємо, компанія Film.ua Group вперше з власним стендом взяла участь в Європейському кіноринку (EFM), який проходить в рамках Берлінського міжнародного кінофестивалю, і за підсумками переговорів досягла підтверджених домовленостей про продаж контенту на суму близько 500 тис.дол.

Фото - Newsfront PR Agency

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY