detector.media
24.03.2016 11:38
Український телеканал іномовлення UATV став доступним глядачам у Грузії
Український телеканал іномовлення UATV став доступним глядачам у Грузії
Найбільший інтернет-провайдер Грузії, компанія Caucasus Online, яка з 2011-го року надає послуги IPTV (інтернет-телебачення), 23 березня включила UATV до свого основного пакету телеканалів.

Про це повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики України (МІП).

Послугами Caucasus Online користуються приблизно 60 000 абонентів у столиці Грузії Тбілісі, а також у містах Батумі, Поті, Зуґдіді, Кутаїсі, Руставі.

«Символічним стало те, що в ефірі UATV грузинські глядачі мали змогу побачити відеоролик про акцію підтримки Надії Савченко у Тбілісі, головним учасником якої став Національний балет Сухішвілі. Це відео люб’язно надала UATV Генеральний директор Tabula Television» (Тбілісі) Тамара Черґолеішвілі (Tamara Chergoleishvivli). Ми висловлюємо подяку за сприяння в поширенні українського іномовлення Грузії, зокрема Посольству Грузії в Україні», - сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Нагадаємо, запуск Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ) відбувся 1 жовтня 2015 року. У рамках Мультимедійної платформи іномовлення України, замість супутникового телеканалу «УТР», в ефірі стартував телеканал UATV, який мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в інтернеті на каналі в YouTube.

25 лютого український телеканал іномовлення UATV розпочав трансляцію в кабельній мережі Польщі Vectra S.A. У березні Міністерство інформаційної політики України повідомило про результати останніх перемовин щодо запуску телеканалу українського іномовлення UATV у Данії, Ізраїлі і Латвії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY