detector.media
23.03.2016 15:32
Колишня продюсер «1+1 Продакшн» перейшла на російський канал СТС
Колишня продюсер «1+1 Продакшн» перейшла на російський канал СТС
У російського каналу СТС з'явиться новий програмний директор - Ольга Задорожна, колишній продюсер компанії «1+1 Продакшн».

Про це повідомляє російське видання «Ведомости» з посиланням на інформацію співробітників холдингу «СТС Медіа».

Раніше Ольга Задорожна працювала на українському «Новому каналі» і очолювала український канал «К1».

«Я щиро вдячна Віці Лезіній, команді продакшн і взагалі "1+1 медіа" за час, проведений тут, і отриманий досвід. Йду, чесно кажучи, в сумному настрої, мені було добре тут. До приходу на "1+1 Продакшн" я ніколи не займалася продюсуванням виробництва - це було вперше і це було цікаво. Маю велику надію, що проекти, над якими мені вдалося попрацювати, зберуть високі рейтинги. А це серіали - "Кандидат", "Догори ногами" і "Не дивлячись ні на що". І ще високих рейтингів прекрасному проекту "На ножах". Але все-таки я зрозуміла, що програмінг мені трохи рідніший, тому повертаюся на рідну стезю», - сказала Ольга Задорожна у коментарі «Медіаняні».

Нагадаємо, Ольга Задорожна приєдналася до команди «1+1 Продакшн» на посаді продюсера з розвитку у червні 2015 року. У серпні вона стала продюсером 16-серійного політичного ситкому «Кандидат», який знімала «1+1 Продакшн»  за власним форматом.

Фото: «1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY