detector.media
23.03.2016 13:08
30 березня - конференція «Комунікація реформ на місцевому рівні»
30 березня - конференція «Комунікація реформ на місцевому рівні»
Інститут масової інформації за підтримки Уряду Великої Британії запрошують журналістів, громадських активістів, чиновників, народних та місцевих депутатів взяти участь у конференції «Комунікація реформ на місцевому рівні», яка відбудеться у Києві 30 березня.

Конференція складатиметься з трьох панелей:

Панель 1: Інформаційна ситуація східних та південних регіонах України. Чому журналісти не задовільняють інформаційних потреб мешканців.
Панель 2: Співпраця органів влади з журналістами і громадськістю: чому існують великі провали в урядовій комунікації на місцевому рівні, та як її вибудовувати.
Панель 3: Проблеми комунікації громадських активістів і журналістів: чому не чуємо один одного і як працювати в форматі win-win.

Також на заході буде презентовано результати контент-аналізу місцевих медіа Півдня та Сходу України та результатів проведення фокус-груп серед місцевих журналістів та активістів.

Місце проведення заходу: Київ, готель Radisson, вул. Ярославів Вал, 22, конференц-зала Embassy Suite. Реєстрація та вітальна кава з 9.30, початок конференції о 10.00, закінчення — о 16.00.

Для участі у конференції необхідна попередня реєстрація онлайн.

Для кількох учасників з регіонів передбачені відшкодування витрат на проїзд. Для цього потрібно звернутися з відповідним запитом на ira@imi.org.ua .

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY