detector.media
22.03.2016 11:31
В ефірі «2+2» не вийшов випуск «Гри без правил» - канал не коментує
В ефірі «2+2» не вийшов випуск «Гри без правил» - канал не коментує
20 березня канал «2+2» зняв з ефіру випуск програми розслідувань «Гра без правил», сюжет якої був присвячений зловживанням в київській федерації футболу.

Про це повідомляє видання champion.com.ua.

Замість програми, яка мала вийти в ефірі о 23.15, телеканал «2+2» транслював фільм «Піран'ї 3D».

В інтернеті збереглося посилання на анонс випуску програми про зловживання в київській федерації футболу, який мав вийти ввечері 20 березня. На сайті телеканалу анонс цього випуску програми наразі недоступний. Випуск також анонсувався 20 березня протягом дня в ефірі «2+2».

У прес-службі каналу повідомили, що наразі утримуються від коментарів. Зокрема й не відповіли на питання, чи планує «2+2» показати цей випуск «Гри без правил» в майбутньому.

Водночас джерела «Детектора медіа» на каналі повідомили, що випуск начебто все-таки обіцяють показати - можливо, вже в неділю 27 березня. 

Нагадаємо, новий (другий) сезон «Гри без правил» стартував на «2+2» 13 березня. Перший випуск було присвячено спекулятивному продажу квитків на футбольні матчі. Програма виходить на каналі «2+2» у неділю, відразу після футбольно-аналітичного ток-шоу «Профутбол». Хронометраж випуску – 20 хвилин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY