detector.media
21.03.2016 12:42
Star Media почала зйомки міні-серіалу «Поранене серце»
Star Media почала зйомки міні-серіалу «Поранене серце»
Російсько-українська група компаній Star Media приступила до зйомок нової чотирисерійної мелодрами «Поранене серце». Про це повідомляє прес-служба групи.

Зйомки стартували в Києві 13 березня. Знімальний період триватиме до середини квітня 2016 року. Прем'єра серіалу відбудеться на телеканалі «Україна».

Міні-серіал розповідає про 34-річного архітектора Максима, який після смерті своєї коханої часів юнацтва дізнається, що на батьківщині в селі в нього є доросла донька Женя. Він забирає дочку до міста, але ніяк не може знайти спільної мови з підлітком. Бажаючи допомогти дочці, Максим викликає в місто вчительку і подругу Жені Вікторію. Вчительці дуже швидко вдається повернути дівчинці інтерес до життя. Несподівано для себе Максим розуміє, що любить Віку, та кидає все, щоб завоювати серце коханої жінки.

Режисер-постановник телефільму «Поранене серце» – Олександр Ітигілов, автор сценарію – Ігор Торотько, оператор-постановник – Сергій Борденюк, продюсери – Олексій Терентьєв, Влад Ряшин. У ролях – українські актори Михайло Пшеничний, Міла Сивацька, Наталія Денисенко, Любава Грешнова та інші.

Нагадаємо, що в лютому 2016 року Star Media запустила у виробництво 10-серійний телефільм «Фаїна» про Фаїну Раневську, який вийде в ефір на телеканалі «Інтер» з нагоди 120-річчя з дня народження радянської актриси, а також романтичну комедію «Якби ж то» («Если бы да кабы»), прем’єра якої відбудеться на каналі «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY