detector.media
21.03.2016 11:37
ICTV покаже документальний фільм в день винесення вироку Надії Савченко
ICTV покаже документальний фільм в день винесення вироку Надії Савченко
21 березня, коли у суді російського Донецька (Ростовська область) почнеться оголошення вироку української льотчиці Надії Савченко, телеканал ICTV покаже документальний фільм власного виробництва «Вирок». Глядач побачить ретроспективу доленосних для України подій, починаючи з 18 лютого 2014 року на Майдані, і те, як була вплетена в ці події лінія життя Надії Савченко.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Стрічка вийде в ефірі о 20.20.

«Документальний фільм "Вирок»"– спроба ще раз осмислити те, що відбувається в Україні виключно за допомогою фактів – без медійного пафосу і таблоїдних кліше. Показ кінострічки і вирок Надії Савченко збіглися за часом з другою річницею захоплення Кремлем Криму – спускового гачка для подальшої військової агресії на Донбасі – який змінив звичну картину життя тисяч сімей у всій країні, які вмить стали учасниками цієї війни», - анонсує телеканал.

Продюсер проекту – Михайло Павлов.

«Ми живемо в мінливій і фрагментованій реальності, насиченій потоками інформації. Тому в ній іноді важко розібратися, але зате легко маніпулювати громадською думкою. Ставлення до Надії Савченко росіян і українців істотно відрізняється. Ми спробували розібратися в драматичних подіях останніх років, коли долі людей використовуються і ламаються на догоду політичним інтересам», - сказав він.

Нагадаємо, телеканал ICTV приєднався до акції «Об’єднані Надією» на підтримку української льотчиці Надії Савченко, яку у Росії судять за сфабрикованим звинуваченням у загибелі журналістів каналу «Россия 1». З 10 березня на ресурсах телеканалу викладаються відеозвернення Лії Ахеджакової, Ніни Матвієнко, Анастасії Приходько, Мирослава Поповича, а також сестри та мами Надії – Віри і Марії Савченко на підтримку української бранки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY