detector.media
20.03.2016 14:06
Павло Шеремет і Сакен Аймурзаєв пішли з «Радио Вести» слідом за іншими
Павло Шеремет і Сакен Аймурзаєв пішли з «Радио Вести» слідом за іншими
Павло Шеремет і Сакен Аймурзаєв пішли з «Радио Вести» слідом за іншими

Учора на майстер-класі «День радіо», що був організований Школою журналістики «УП», відразу двоє співробітників «Радио Вести» – шеф-редактор Сакен Аймурзаєв і ведучий Павло Шеремет – повідомили, що припиняють свою співпрацю зі станцією, – пише «Детектор медіа».

«Я йду з радіостанції, бо останні півроку не впливаю на процес і не бачу для себе можливості продовжувати роботу на радіо. Я два роки говорив усе, що хотів, і міг би говорити й далі, але виговорився, мені нема чого більше сказати. Я втомився», повідомив Аймурзаєв на майстер-класі. Він додав, що переходить працювати на канал Савіка Шустера 3S.tv, де займатиме аналогічну посаду. Він же заявив в ефірі про те, що Павло Шеремет, який веде на «Радио Вести» авторську програму, також із 1 квітня припинить співпрацю зі станцією.

Редакція «Детектора медіа» звернулася до Сакена Аймурзаєва, Юлії Литвиненко та Павла Шеремета за коментарями. Відповіді від Аймурзаєва поки не отримано, Юлія Литвиненко погодилася розповісти про те, що відбувається на радіо, в інтерв'ю, а Павло Шеремет від коментарів відмовився:

«Поки ще рано коментувати будь-що. У наступні суботу та неділю я буду працювати востаннє, а що буде далі, поки не знаю. Сакен повідомив про це з власної ініціативи, я не просив його ніяких оголошень робити, тому поки не готовий до розмови».

Нагадаємо, що з 1 березня  головний редактор Валерій Калниш залишив посаду, а також звільнився ведучий Матвій Ганапольський

Джерела «ДМ» повідомляли про посилення впливу власника на реакційну політику радіо у зв'язку з рішенням Олександра Клименка повернутися в Україну та продовжувати займатися політикою. Представники «Радио Вести» заперечують присутність цензури на радіо.

Фото: twitter.com/vestiradio

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY