detector.media
17.03.2016 16:25
«Україна» відмовилася від тимчасового цифрового мовлення у Волновасі
«Україна» відмовилася від тимчасового цифрового мовлення у Волновасі
Телеканал «Україна» відмовився від тимчасового мовлення в цифровому стандарті DVB-T з використанням 22 ТВК у місті Волноваха Донецької області.

17 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву каналу про анулювання дозволу, наданого компанії 30 грудня 2015 року.

Нагадаємо, що 30 грудня 2015 року Нацрада створила локальний цифровий мультиплекс стандарту DVB-T у Волновасі, надавши тимчасові дозволи Національній телекомпанії України, «1+1», «Україні», 5-му каналу, «Донбасу» і Донецькій філії НТКУ.

Після відмови каналу «Україна» від тимчасового дозволу в мультиплексі на 22 ТВК у Волновасі залишилися п’ять телеканалів: «UA: Перший», «1+1», 5 канал, «Донбас» і ДоТБ.

Нагадаємо, що 3 грудня телеканал «Еспресо» відмовився від тимчасового аналогового мовлення на 55 ТВК у Волновасі. Натомість на цій частоті розпочала мовлення Донецька філія НТКУ (канал ДоТБ). Також у Волновасі в аналоговому ефірі залишилися 5 канал (21 ТВК), «1+1» (41 ТВК), «Україна» (8 ТВК).

Детальнішу інформацію, як налаштувати мовлення у прифронтових районах Донецької та Луганської областей, підготувало Міністерство інформаційної політики.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY