detector.media
17.03.2016 14:50
Видавництво «Бурда Україна» призначило нових головредів двох видань
Видавництво «Бурда Україна» призначило нових головредів двох видань
У виданнях Burda Style і «Мой ребёнок» призначено нових головних редакторів, повідомляє прес-служба видавничого дому «Бурда Україна».

Головним редактором Burda Style стала Оксана Модієвська, яка раніше працювала у видавництві «Фоліо». А журнал «Мой ребёнок» очолила Владислава Барсукова, яка в минулому була головним редактором журналу «Твой малыш» видавничого дому «Едіпресс Україна».

Видавничий директор компанії «Бурда Україна» Олександра Паттурі зауважила, що низку кадрових змін спрямовано на реалізацію стратегічних планів компанії, укріплення її позицій на ринку та вдосконалення існуючих продуктів. «Ми запросили людей з багаторічним досвідом і високим ступенем професіоналізму», - сказала пані Паттурі.

Оксана Модієвська працюватиме не лише над журналом, а й над сайтом і соціальними пабліками Burda Style, а також школою крою та шиття Burda Academia та виставкою Burda Expo.

Владислава Барсукова, крім журналу «Мой ребёнок», опікуватиметься сайтом «Мой ребёнок», проектом «#Мамаклуб» і фестивалем Kinder Fеst.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY