detector.media
17.03.2016 13:15
На телеканалі ICTV стартує тревел-шоу «Перший раз за кордоном»
На телеканалі ICTV стартує тревел-шоу «Перший раз за кордоном»
У суботу, 2 квітня на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра програми «Перший раз за кордоном». Тревел-шоу вийде в ефірі о 17.50.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У кожній програмі у подорож відправляються двоє знайомих між собою людей – сімейні пари, друзі, родичі – які ніколи не виїжджали з рідної країни, а часто – з рідного регіону. У кожного на це свої причини, свої упередження і фобії, але всіх їх об'єднує одне – заповітне бажання побачити світ.

«Коли запитуєш у героїв, чому не були за кордоном, все кажуть – фінансові можливості, але коли починаєш копати глибше, розумієш, що причини часто інші. Це не стільки питання грошей, скільки – пріоритетів. Ми хочемо показати, що подорожувати - це не складно. А якщо правильно розрахувати бюджет, то і не так дорого, як багато хто думає», – сказав Андрій Богуш, автор ідеї та головний редактор проекту.

Тревел-шоу «Перший раз за кордоном» – це прикладний і корисний гід, який розповість, що потрібно робити і як поводитись, якщо ви вперше потрапили на вікенд в Європу. Програма не тільки знайомить глядача з цікавими місцями, а й дає практичні поради, який квиток краще купити, в які дні можна дешевше відвідати музеї, як зручніше дістатися – автобусом або трамваєм, як уникнути черг і як не допустити класичних помилок новачка.

«Оскільки ми всі мріємо про безвізовий режим, про свободу переміщення по Європейському континенту, для старту проекту ми вибрали Європу. Це ті міста, в які люди повинні поїхати в першу чергу, певний must be для мандрівника-початківця, найбільш туристичні напрямки, куди можна податися на вікенд», - зазначив Андрій Богуш.

Програма «Перший раз за кордоном» виходитиме щосуботи о 17.50.

Ведучий проекту - Григорій Герман.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY