detector.media
17.03.2016 10:07
Телеканал «Сонце» та Любомир Левицький презентували молодіжну комедію #Selfieparty
Телеканал «Сонце» та Любомир Левицький презентували молодіжну комедію #Selfieparty
Український режисер Любомир Левицький, відомий за трилерами «Штольня», «Ломбард» і «Тіні незабутих предків», представив нову стрічку #Selfieparty («Селфіпаті») – молодіжну комедію з елементами детективу

Зйомки фільму проходили з жовтня по грудень 2015 року у Львові за участю Vitamin Film Studio на замовлення телеканалу «Сонце».

«Багато українських каналів продюсують фільми. Ми хочемо поставити себе в одну лінійку з ними, створювати кіно, бо ми бачимо в цьому потребу й відчуваємо в собі сили. У нас взагалі дуже великі плани щодо створення нового контенту, серед яких кіно, театр тощо.

Кілька років тому ми з Любомиром Левицьким вели розмову про великий проект (містичну стрічку «Егрегор» – ДМ), але подумали, що в перерві можемо зробити якийсь швидкий цікавий комерційний продукт. Так і з’явилась ідея з молодіжною комедією», – пояснив «Детектору медіа» Сергій Лавренюк, генеральний продюсер стрічки (телеканал «Сонце»).

#Selfieparty розповідає про чотирьох друзів-студентів, які після гучної вечірки опиняються в поліцейському відділку, не пам’ятаючи подробиць минулої ночі. Аби довести свою непричетність до вбивства, що сталося під час гулянки, хлопці збирають в інтернеті всі фото й відео бурхливого вечора.

Головні ролі виконують актори, яких було обрано під час всеукраїнського кастингу, що проходив у найбільших університетах України та на сайті проекту: Артур Шурипа, Борис Савенко, Богдан Рубан, Володимир Ситник, Сергій Зоренко та інші. Також у зйомках вечірки було задіяно близько 300 акторів масових сцен.

У коментарі «Детектору медіа» режисер розповів, що планує продемонструвати стрічку в кінотеатрах України, Грузії та Казахстану, про це вже є домовленості. Пан Левицький не розголошує бюджет, але пообіцяв озвучити цифри тоді, коли команда закінчить постпродакшн і фільм буде готовий до широкого вжитку. Він зазначив, що творці сподіваються повернути витрачені на виробництво #Selfieparty кошти за рахунок лише національного прокату.

Наразі стрічка знаходиться на фінальному етапі зведення звуку й з’явиться на українських широких екранах 31 березня цього року.

Фото – з YouTube-каналу Vitamin Film Studio

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY