detector.media
16.03.2016 13:46
На Megogo.net з'явилися два телеканали про українські народну творчість та сучасну музику
На Megogo.net з'явилися два телеканали про українські народну творчість та сучасну музику
Компанія «#НашеМедіа» запускає два телеканали з виключно україномовним контентом, мета яких - показати світу цінності української культури: звичаї, легенди, казки, історії, повір'я. Онлайн-кінотеатр Megogo.net підтримує ідею знайомства світової аудиторії з українським мистецтвом і включає два нових канали в підписку «Кіно і ТБ».

Про це повідомляє прес-служба компанії Megogo.net.

Канал «Етно канал HD», який працює під девізом «#Пізнай цінності народного мистецтва», буде показувати програми, присвячені різним напрямам народної творчості: «#Наша етномузика», «#Наші казки», «#Наші байки», «#Наші легенди», «#Наші повір'я», «#Наші звичаї», «#Наші традиції».

«#Наше music HD» - канал виключно україномовної музики, який буде показувати також дитячі кліпи. Заплановані щотижневі хіт-паради, ексклюзивні презентації відео від українських зірок і багато іншого. «#Нашої музики є значно більше, ніж ти собі уявляєш!», - заявляє канал.

В онлайн-кінотеатрі Megogo.net телеканали «#НашеМедіа» доступні в усьому світі за винятком кількох країн. Крім України нові канали будуть доступні в країнах з численною українською діаспорою – у Канаді, США, Німеччині, Польщі, Казахстані, Бразилії та ін.

Нагадаємо, онлайн-кінотеатр Megogo.net створив новий інтерактивний канал для цінителів мистецтва «Гармонія класики HD», який не має новинного наповнення, фільмів, шоу і іншого сюжетного контенту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY