detector.media
16.03.2016 12:31
«Інтер» і segodnya.ua реалізували інтерактивний проект #МояЛесяУкраїнка
«Інтер» і segodnya.ua реалізували інтерактивний проект #МояЛесяУкраїнка
В рамках інтерактивного проекту #МояЛесяУкраїнка телеканалу «Інтер» і порталу segodnya.ua спільними зусиллями глядачів і читачів була зібрана інформація про понад 100 пам'ятки, пов'язаних з іменем Лесі Українки.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

Інтерактивний проект # МояЛесяУкраїнка стартував 25 лютого, в 145-ту річницю від дня народження великої української поетеси. Кожен бажаючий міг на сторінці lesiaukrainka.inter.ua взяти участь в створенні унікальної онлайн-карти, в якій були б зібрані фотографії та інформація про місця, вулицях, скульптурах і інші пам'ятки, присвячені Лесі Українці.

Учасниками проекту стали не тільки українці, а й мешканці Угорщини, Естонії, Канади. На даний момент на сторінці зібрано понад 100 унікальних локацій, арт-об'єктів і інших визначних пам'яток. Серед них - фрески, мозаїки, графіті, декоративні тарілки, монети, фільми, мультфільми, пам'ятники, вулиці і школи імені Лесі Українки, а також - інформація про меморіальні плитах в Єгипті, Італії, Німеччини, Білорусії та в інших країнах світу.

Найактивніші учасники ініціативи отримають пам'ятні сувеніри від телеканалу «Інтер». Переможцем проекту стала київська школярка, яка надіслала 22 об'єкти для інтерактивної карти. Шестикласницю очікує ексклюзивна екскурсія в київський Національний театр російської драми імені Лесі Українки та знайомство з акторами театру.

Інтерактивна карта #МояЛесяУкраїнка доступна на сайті телеканалу lesiaukrainka.inter.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY