detector.media
16.03.2016 12:17
У Попасній встановлено передавач для відновлення мовлення «Українського радіо»
У Попасній встановлено передавач для відновлення мовлення «Українського радіо»
10 березня відновлено мовлення «Українського радіо» у прифронтовому місті Попасній (Луганська область) на частоті 102, 5 FM.

Про це повідомляє сайт МІП.

Передавальну техніку встановлено на виконання рішення Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України (МІП).

«Незважаючи на пошкоджену, в результаті обстрілів, телевежу, введення в дію передавача дозволило забезпечити покриття сигналом Першої програми "Українського радіо" жителів міста Попасної та прилеглих районів. МІП України спільно з Концерном РРТ, НТКУ та Нацрадою в рамках діяльності Комісії продовжують розширювати географію покриття українських мовників на Сході України. До цього у Попасній відновлено мовлення "1+1" та ЛОТТБ», - сказала заступник міністра Тетяна Попова.

Нагадаємо, через неможливість відновлення телевежі у прифронтовому місті Попасній (Луганська область), що контролюється українською владою, місцева влада заохочує розвиток кабельного ТБ. Як повідомив у лютому радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець, ефірне мовлення Луганського обласного телебачення, яке працює із Северодонецька, і каналу «1+1» у Попасній вдалося відновити завдяки встановленню додаткового передавача.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY