detector.media
16.03.2016 12:04
Українське фентезі «Сторожова застава» побачать в Індії, В'єтнамі та Малайзії
Українське фентезі «Сторожова застава» побачать в Індії, В'єтнамі та Малайзії
Представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором Visicom Surya Gemilang - на території В'єтнаму і Малайзії.

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua.

Домовленість була досягнута в рамках найбільшого міжнародного ринку кіно- і телевізійного контенту в азіатському регіоні Filmart (Hong Kong International Film & TV Market), який проходить в Гонконзі (Китай) з 14 по 17 березня.

«Сторожова застава» - повнометражне українське фентезі, зняте за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Режисер – Юрій Ковальов, продюсери – Єгор Олесов і Юрій Прилипко. Фільм знімає кінокомпанія «Кінороб» за підтримки Держкіно.

Прем'єра стрычки в Україні запланована на кінець 2016 року.

У цьому році в Hong Kong International Film & TV Market бере участь більше 800 компаній з 30 країн світу. Україна на кіноринку представлена стендом компанії Film.ua Group.

Нагадаємо, в рамках Європейського кіноринку у Берліні (Німеччина) права на фентезі «Сторожова застава» були продані до Франції. Також ведуться переговори про продаж фільму з представниками Італії, Іспанії та Німеччини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY