detector.media
16.03.2016 10:40
Вийшла друком збірка майстер-класів «Film.ua. Факультет» з виробництва і просування кіно- і телепродукції
Вийшла друком збірка майстер-класів «Film.ua. Факультет» з виробництва і просування кіно- і телепродукції
15 березня на кіностудії компанії Film.ua Group пройшла презентація понад 300-сторінкового конспекту майстер-класів, які відбулись у рамках програми «Film.ua. Факультет» у 2014-2015 роках.

Видавець – компанія «Медіа Ресурси Менеджемент», редактор – Анастасія Рахманіна.

До книги «Film.ua. Факультет. Конспект 2014/2015» увійшли записи 29 майстер-класів від 38 експертів теле- і кіноіндустрії, топ-менеджерів та провідних спеціалістів Film.ua Group. Освітня програма Skill Bill, за результатами якої було підготовлено видання, стартувала у 2014 році і була присвячена шляху створення аудіовізуального продукту від вибору сценарію до дистрибуції.

«Під час курсу ми намагалися дати не академічні знання, а досвід і практичні поради професіоналів, працюючих в сучасних реаліях ринку, які створюють успішні продукти. Серед наших спікерів – виключно практики, тому знання, отримані на майстер-класах «Факультету», можна застосовувати тут і зараз – на вітчизняному ринку просто сьогодні. Щоб поділитися корисною інформацією з більшою кількістю людей, ми вирішили законспектувати майстер-класи і зібрати їх у книзі», - сказала директор компанії «Медіа Ресурси Менеджемент» Вікторія Ярмощук.

Серед спікерів, чиї майстер-класи увійшли до збірки – кінорежисери Роман Балаян і Оксана Байрак, оператор Ярослав Пілунський, продюсери Віктор Мірський, Володимир Іссат, Олеся Лук’яненко та Ірина Костюк, сценаристи Євген Гориславець і Джеральд Сенофф, директор виробництва Сергій Лисяний, кастинг-директорка Олена Прилипко, художник-постановник Влад Одуденко, художниця костюмів Надія Кудрявцева, режисер монтажу Андрій Трандін, режисерка і сценаристка анімації Олександра Рубан, продюсер візуальних ефектів Єгор Борщевський та інші знані фахівці української кіноіндустрії.

Тираж книги «Film.ua. Факультет. Конспект 2014/2015» - 1000 екземплярів.

Під час презентації видання, яка пройшла від девізом «Кіно в Україні існує», також було повідомлено, що відео майстер-класів, які відбулись в рамках програми Skill Bill «Film.ua. Факультет», будуть безкоштовно викладатись на сайті «Film.ua. Факультету» з періодичністю раз на два тижні.

Фото: Film.ua

Фото: «МедиаБук»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY