detector.media
Єгор Соболєв
для «Детектора медіа»
14.03.2016 12:44
Порошенко був змушений ветувати закон Князевича-Гройсмана-Денисенко
І це черговий доказ - коли ми об'єднуємося у боротьбі з клептократами - вони відступають

Закон, який дозволяв посадовцям приховувати майно і не нести за це кримінальної відповідальності, ветовано, - пише Єгор Соболєв у фейсбуці

Це і була наша вимога.

І це черговий доказ - коли ми разом з громадськими активістами, журналістами та західними партнерами об'єднуємося у боротьбі з клептократами - вони відступають.

Петро Порошенко був змушений ветувати закон, який був розроблений його конфідентом Русланом Князевичем, проведений його партнером Володимиром Гройсманом і озвучений депутатом з його фракції Вадимом Денисенком.

Отже, далі діє суворе законодавство, яке зобов'язує всіх посадовців декларувати усе майно включно з записаним на близьких та підставних людей. І яке дозволяє ув'язнювати кожного, хто збреше у декларації з правом конфіскувати все, що посадовець не може пояснити.

Тепер наше завдання - домогтися втілення цього законодавства вже в цьому році. Зокрема, зобов'язати всіх посадовців детально декларувати активи через Інтернет. Щоб це могли побачити усі громадяни.

Щоб показати приклад, в понеділок добровільно оприлюдню подібну електронну декларацію.

Закон, який дозволяв посадовцям приховувати майно і не нести за це кримінальної відповідальності, ветовано.Це і була н...

Опубліковано Єгором Соболєвим 12 березень 2016 р.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY