detector.media
11.03.2016 13:58
Журнал «Viva! Україна» вийшов у новому дизайні і з додатковими сторінками
Журнал «Viva! Україна» вийшов у новому дизайні і з додатковими сторінками
Видавнича компанія «Едіпрес Україна» провела редизайн журналу про фешн, б'юті і зірок «Viva! Україна». Два варіанти видання з різними обкладинками з'явилися в продажу 9 березня.

Про це повідомляє прес-служба «Едіпрес Україна».

В оновленому журналі «Viva! Україна» - 16 додаткових сторінок про моду і красу. «Сезонні тренди, модні луки зірок, рекомендації стиліста, стильні образи модників з усього світу, постановочні зйомки з б'юті-продуктами, новини зі світу косметологічних засобів і послуг - розширені розділи Fashion і Beauty допоможуть читачкам зорієнтуватися в світі моди і краси», - анонсує видавець оновлене видання.

Обкладинку останнього номера журналу прикрасила телеведуча Маша Єфросиніна.

«Незважаючи на високі рейтинги і зростання продажів, ми прийняли рішення про релонч. Оновлена Viva! - це не просто «новий гардероб в новому сезоні». Це глибинні зміни журналу з урахуванням світових трендів в мас-медіа», - сказала головна редакторка видання Іванна Слабошпицька.

«Ми захотіли змінити Viva! Але не тільки дизайн, шрифти і макети сторінок. Зміни куди більш значущі: журнал змінився повністю! Єдине, що залишилося незмінним - це концепція видання: Viva! - це журнал про зірок…І так, журнал і раніше виходить два рази на місяць», - сказав креативний директор «Едіпрес Україна» Ярослав Зайчук.

Нагадаємо, 2 вересня 2015 року на позицію креативного директора видавничого дому (ВД) «Едіпрес Медіа Україна» був призначений колишній арт-директор журналу «Vogue Украина» («Український медіа холдинг») Ярослав Зайчук. 

Фото: «Едіпрес Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY