detector.media
10.03.2016 10:10
Канал «Україна» почав зйомки серіалу «Військовий шпиталь»
Канал «Україна» почав зйомки серіалу «Військовий шпиталь»
Сьогодні, 10 березня, відбувся перший день зйомок медичної драми власного виробництва телеканалу «Україна» – серіалу «Військовий шпиталь».

Про це повідомляє пре-служба каналу.

Автор ідеї – директор зі стратегічного маркетингу телеканалу «Україна» Ольга Захарова.

Зйомки проходитимуть у Києві. Виробництво на замовлення телеканалу «Україна» здійснюєкомпанія Fresh Production.

Прем'єру серіалу заплановано восени 2016 року.

Головний герой фільму – військовий хірург Сергій Задорожний, для якого робота у шпиталі – лише перепочинок між відрядженнями в найгарячіші точки планети у складі миротворчих місій ООН. Але доля розпорядилася по-іншому: починаються події на Майдані, а потім АТО на сході України – і колектив шпиталю опиняється на передовій медичного фронту.

«"Військовий шпиталь" – це актуальний телевізійний серіал про цінності і про вибір, який робить кожен з наших героїв. Це проект про долі простих людей і про місто, звичне і розмірене життя яких поділено подіями 2014 року на "до" і "після". Кожна серія картини – це окрема драма людини, яка на розсуд долі опинилася на лінії вогню», - анонсує телеканал.

Режисер серіалу - Антон Гойда (серіали «Сашка», «Жіночий лікар»). Оператор — Сергій Рябець.

«Це серіал про людські цінності, про життя людей, які опинилися в екстремальних для себе ситуаціях. З одного боку, "Військовий шпиталь" — це історія лікарів, які перебуваючи тут, у мирному Києві, стикаються віч-на-віч з трагедіями людей, що побували на війні. З іншого боку, це історія пацієнтів військового госпіталю, чиї життя були змінені Майданом і АТО», - сказала головний продюсер департаменту кіно-серіального виробництва телеканалу «Україна» Наталя Стрибук.

Нагадаємо, 9 березня на телеканалі «Україна» відбулася прем'єра нового сезону ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим.

Фото: канал «Україна» 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY