detector.media
09.03.2016 14:20
«Інтер» запускає третій сезон програми «Вдалий проект»
«Інтер» запускає третій сезон програми «Вдалий проект»
У неділю, 13 березня на телеканалі «Інтер» стартує третій сезон шоу вихідного дня «Вдалий проект».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Перший випуск нового сезону програми «Вдалий проект» вийде в ефірі о 08.20.

Проект про те, як зробити життя в квартирі або на дачі більш комфортною, стартував в ефірі «Інтера» в березні 2014 року. Крім порад і пропозицій цікавих рішень для дому та присадибної ділянки в програмі існує кілька додаткових рубрик: «хендмейд», «садова кулінарія», «нове життя старих речей», «поради з догляду за садом і городом».

Цієї весни творці програми мають намір зробити особливий акцент на ландшафтному дизайні. «Ми знайдемо золоту середину між двома категоріями дачників - тими, для кого дача - майданчик для трудових подвигів, і тими, хто виїжджає за місто виключно відпочити. Весна - час, коли хочеться змін, в тому числі - в інтер'єрі. Тому ми допоможемо телеглядачам знайти відповідь на питання: як швидко і недорого оживити інтер'єр квартири і дачі до весни. Поділимося рецептами красивого саду своїми руками і того, як зробити будь-яку ділянку схожим на картинку з глянцевих журналів», - сказав продюсер програми «Вдалий проект» Дмитро Харитонов.

У фокусі проекту - невеликі ділянки, розміром близько 6 соток.

Протягом року програма започаткує також нову рубрику, в якій йтиметься про найбільш проблемну зону будь-якої квартири - ванну кімнату.

Також вперше після річної перерви «Вдалий проект» візьметься за «зоряні ремонти». Першим відомим українцем, який відчинить двері своєї дачі для команди проекту і довірить їй переобладнання, стане народний артист України і один з акторів серіалу «Запитайте у осені» Станіслав Боклан.

Незмінним в 2016 році залишиться відбір учасників проекту. «Героями нового сезону програми будуть позитивні люди, які готові до змін і не розгубили здатність мріяти, дивуватися і радіти новому. Наприклад, у першій програмі, яка вийде 13 березня, ми будемо міняти інтер'єр лоджії для дуже приємною молодої сім'ї. Вони тільки що в'їхали в нову квартиру і мріяли про незвичайну лоджію в еко-стилі», - сказав ведучий програми «Вдалий проект» Роман Кадемін.

Всього протягом 2016 року глядачі побачать 40 нових випусків програми.

Фото: «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY