detector.media
04.03.2016 17:41
Одеських журналістів не пропускали в облраду
Одеських журналістів не пропускали в облраду
В Одесі невідомі в камуфляжі під різними приводами не хотіли пускати низку журналістів на спільну прес-конференцію голови Одеської облради Анатолія Урбанського і директора обласного архіву Володимира Левчука

Про це сьогодні, 4 березня, повідомило інформаційне агентство «Вікна-Одеса».

Як інформує один із кореспондентів «Вікна-Одеса», біля дверей кабінету, де повинна була відбутися зустріч, стояли невідомі молоді люди в камуфляжі й жінка, яка вимагала повторного пред'явлення документів. Остання заявила, що посвідчення Національної спілки журналістів України – не привід для проходу на прес-конференцію. Пізніше, як стало відомо журналістам, вона вела прес-конференцію Анатолія Урбанського. Кілька людей, яких не пропустили в залу, пішли. Ті, хто залишився, все-таки потрапили на прес-конференцію – через вхід, що веде з сусіднього крила будівлі. Зазначимо, у відповідь на питання, в чому полягає необхідність посиленої охорони, голова облради заявив, що він охороною не розпоряджається. Ситуацію, що склалася, прокоментував наступним чином: «Таке віяння часу». Керуюча справами апарату облради Лілія Третякова вибачилася перед журналістами й пообіцяла залагодити непорозуміння.

Нагадаємо, 4 березня активісти та команда «Стоп корупції» провели акцію протесту під стінами Броварської прокуратури з закликом захистити журналістів від нападів під час виконання професійних обов'язків. Приводом стала бездіяльності правоохоронців, які закрили справу про напад на журналістку інформаційного порталу «Стоп корупції» Лілію Ткачук.

Фото - укроп.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY