detector.media
04.03.2016 13:28
Журналісти каналу «Україна» домоглися звільнення невинного після 7 років у СІЗО
Журналісти каналу «Україна» домоглися звільнення невинного після 7 років у СІЗО
Телеканал «Україна» заявив, що завдяки розслідуванню їх програми «Глядач як свідок» з –під варти звільнили Юрія Крутелева, який провів у СІЗО 7 років.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Журналісти «Глядача як свідка» провели розслідування справи Юрія Крутелева в листопаді минулого року.

«Чоловіка знайшли сплячим на тілі мертвої дівчини. Що сталося тієї серпневої ночі 2009 року, і як він опинився на місці злочину, Юрій Крутелев не пам'ятав, але запевняв, що до вбивства не причетний. У винуватість хлопця не вірили навіть родичі загиблої дівчини. У 2013 році його засудили до довічного ув'язнення за зґвалтування і вбивство сімнадцятирічної односельчанки Світлани Колесникової», - повідомили в прес-службі.

Телеканал повідомив, що під час підготовки дебютного випуску програми їх журналісти виявили нові факти і свідків, які вказували на непричетність чоловіка до смерті дівчини. Справу відправили на додаткове розслідування, а вирок був скасований. 24 лютого 2016 року в залі Апеляційного суду Одеської області Юрій Крутелев був звільнений з-під варти. Зараз Юрій Крутелев перебуває вдома і проходить у справі як свідок. А сама справа вже третій раз відправлена на додаткове розслідування.

Адвокат обвинуваченого Ефтехарі Хатаке подякував команді програми за допомогу й відзначив, що в звільнені пана Крутелева є заслуга колективу програми.

«Детектор медіа» звернеться за подробицями до МВС. 

Фото - сайт телеканалу «Україна»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY