detector.media
01.03.2016 14:48
«Радіо Ера ФМ» розробило стратегію повного перезавантаження програм
«Радіо Ера ФМ» розробило стратегію повного перезавантаження програм
Найближчим часом «Радіо-Ера ФМ» запропонує своїм слухачам нові формати і нових ведучих. Про це повідомляє прес-служба радіо.

«Проаналізувавши майже п'ятнадцятирічну історію нашого існування в українському медіа-просторі і вивчивши думку аудиторії, “Радіо Ера ФМ” розробило стратегію повного перезавантаження програм. Одним з позитивних елементів цих змін є залучення зовнішнього консалтингу на побудову нового суперток формату. Нинішній березень став стартом нового періоду для станції та її слухачів. Сподіваємося, що очікувані зміни примножать слухацьку аудиторію, яка, в свою чергу, отримає цікавий радіопродукт, а відповідно й нові смисли», – йдеться у повідомленні.

«Однак не всі позитивно дивляться на творче майбутнє «Радіо Ера ФМ». Особливо це стосується колег-журналістів, які представляють, так звані, “демократичні та громадські” ЗМІ. Вони вже намагаються критикувати нас за наявність у пана Ганапольського російського паспорта. Хотілося б нагадати “свідомим” колегам і вказати на те, що журналіст, на щастя, в суспільній думці сприймається і оцінюється не за паспортом та національністю, а за об'єктивністю та професіоналізмом... І дуже шкода, що ті, хто колись запекло боровся з цензурою, сьогодні очолили боротьбу за тотожність думок і вважають, що являють собою монополію на правду... Сумно ще й те, що доводиться пояснювати зрозумілі смисли: демократія і різні точки зору, право на власну думку – не можуть скасовуватися ні революційною доцільністю, ні етапом реформ...», – повідомляють у прес-службі.

У прес-службі зазначають, що «Радіо Ера ФМ» майже 15 років дотримується принципів незалежної журналістики, згідно з якими в його ефірі завжди є місце для думок представників опозиції і незалежних експертів, полярність поглядів. «Ми почали свою роботу в співробітництві та за стандартами BBC, продовжуємо в партнерстві з “Польським радіо” та “Радіо Свобода”. У критичні періоди життя України саме “Радіо Ера ФМ” виявлялася об'єктивною та незалежною від влади. Нам довіряють мільйони слухачів, надихаючи на якісну інформаційну журналістику. Незважаючи на тиск влади, починаючи з 2002 року і до сьогодні, ми ніколи не використовували “керівних” вказівок і “темників” тощо. Опозиція, хто б в ній не був, завжди буде представлена в нашому ефірі – це основа демократії та інформаційної журналістики», – запевняють на «Радіо Ера ФМ».

Нагадаємо, 1 березня на «Радіо Ера ФМ» стартував новий проект «Ранок з Матвієм Ганапольським».

Раніше журналістка «Громадського радіо» Наталка Соколенко в своєму блозі повідомила, що Матвій Ганапольський вестиме свою програму не тільки в ефірі «Ери ФМ», а й «Українського радіо». Як зауважили «Детектору медіа» в прес-службі «Ери», ранкове шоу виходимите тільки на частоті «Радіо Ери ФМ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY