detector.media
29.02.2016 12:47
На «Радіо Ера ФМ» стартує проект з Матвієм Ганапольським
На «Радіо Ера ФМ» стартує проект з Матвієм Ганапольським
1 березня на «Радіо Ера ФМ» стартує нова програма «Ранок з Матвієм Ганапольським».

Про це повідомила прес-служба радіо.

«"Радіо Ера ФМ" оновлює свій ранковий ефір. З 1 березня стартує новий проект "Ранок з Матвієм Ганапольським". Від 8-ї до 11-ї години з понеділка до п’ятниці ведучий запрошує до активного спілкування та обговорення нагальних тем. Першу годину ефіру можна назвати годиною розваг, ігор та освіти. Як обіцяє Ганапольський, “буде весело та захоплююче”. А вже з 9-ї до 11-ї – це серйозна розмова зі слухачами про нинішню Україну: про владу, проблеми та про те, як їх можна вирішити. Ключовими експертами у цій розмові журналіст пропонує стати саме слухачам», – анонсує радіостанція.

Матвій Ганапольський заявив, що його співпраця з «Радіо Ера ФМ» відкриває нові перспективи.

«Вже два роки я вів ранок на іншій радіостанції, але його чули тільки у трьох містах. "Радіо-Ера ФМ" відкриває для мене нову аудиторію та нові можливості бути почутим, адже працює на всю Україну. Повірте, буде цікаво», - наголошує Матвій Ганапольський.

Раніше журналістка «Громадського радіо» Наталка Соколенко в своєму блозі повідомила, що Матвій Ганапольський вестиме свою програму не тільки в ефірі «Ери ФМ», а й «Українського радіо». Як зауважили «Детектору медіа» в прес-службі «Ери», ранкове шоу виходимите тільки на частоті «Радіо Ери ФМ».

Нагадаємо, сайт «Новое время» оприлюднив у статті «Дорогі російські ведучі та каламутні гроші. Соратники Януковича профінансують українське радіо» інформацію про те, що на «Еру» нібито може зайти новий інвестор, у радіостанції з’явиться великий бюджет, а за цим, імовірно, стоять колишні соратники президента-втікача Віктора Януковича. Керівництво «Ери» звинуватило журнал «Новое время» в розміщенні «заказухи» від Адміністрації Президента.

Крім того, як писав «Детектор медіа», працівники «Ери» наприкінці 2015 року отримали повідомлення про реорганізацію й були стурбовані можливими скороченнями.

Фото : cultprostir.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY