detector.media
25.02.2016 11:24
СБУ затримала на Дніпропетровщині молодика, який підозрюється в антиукраїнській пропаганді в соцмережах
СБУ затримала на Дніпропетровщині молодика, який підозрюється в антиукраїнській пропаганді в соцмережах
Співробітники Служби безпеки України затримали в одному з селищ Новомосковського району (Дніпропетровська область) місцевого мешканця, який підозрюється у веденні активної антиукраїнської пропаганди в соціальних мережах.

Про це повідомляє Прес-центр СБУ.

Як повідомляє Служба безпеки, студент одного з вишів Дніпропетровська у 2015 році став адміністратором кількох груп антиукраїнської спрямованості.

«21-річний молодик через інтернет познайомився з представниками терористичної організації "ДНР" та погодився розповсюджувати сепаратистські матеріали на різних інформаційно-політичних пабліках. Він поширював інформацію, що дискредитувала Збройні сили України, популяризував терористичні організації "ДНР/ЛНР" та створення так званої "Новоросії". Також спільник терористів інформував своїх кураторів про настрої студентської молоді та соціально-політичну обстановку в Дніпропетровську», - повідомляє СБУ.

Під час обшуку співробітники спецслужби вилучили у громадянина комп'ютерну техніку, яка, за твердженням СБУ, містить докази його протиправної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у лютому 2016 року співробітники Служби безпеки України затримали у Павлограді (Дніпропетровська область) працівника популярної радіостанції, якого підозрюють у тому, що він вів антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах.

 

Фото - СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY