detector.media
25.02.2016 11:11
Після зміни власника в інтернет-виданні «Весь Кіровоград» змінилася вся команда
Після зміни власника в інтернет-виданні «Весь Кіровоград» змінилася вся команда
Голова правління медіагрупи «Весь Кіровоград» Олександр Дануца повідомив, що його команда виходить з інтернет-проекту з однойменною назвою через зміну власників. Як стверджує видання «Depo.Кіровоград», сайт «Весь Кіровоград» придбав голова Кіровоградської обласної державної адміністрації (ОДА) Сергій Кузьменко.

Про вихід з проекту сайту «Весь Кіровоград» Олександр Дануца написав у своєму Facebook. За його словами сайт має нових власників і нову редакцію .

«Друзі, відповідаю на численні запитання, що лунають кілька останніх тижнів. Наша команда виходить з інтернет-проекту «Весь Кіровоград» (kirovograd.net). Вже зараз цей проект має нових власників і нову команду, що почала роботу над ним. Бажаю їм успіху! Сайт «Весь Кіровоград», який ми заснували у 2005-му році, був, по суті, першим новинним ресурсом кіровоградської частини інету. 11 років ми працювали в цьому проекті, проте час не стоїть на місці. Я вдячний всім, хто всі ці роки працював з нами і довіряв нашій роботі», - написав він.

При цьому Олександр Дануца не назвав імена нових власників.

Він також повідомив, що його команда у повному складі почала роботу над новим проектом.

У коментарі «Depo.Кіровоград» пан Дануца підтвердив, що медіагрупа «Весь Кіровоград» працюватиме тепер без однойменного сайту і розвиватиме проект «Кіровоград24». Назвати нових власників видання він відмовився.

«Це ділова інформація, яка не підлягає розголошенню. Можу лише сказати, що медіагрупа "Весь Кіровоград" існуватиме й надалі за винятком цього сайту. Ми активно розвиватимемо проект "Кіровоград24", також буде ще один, про який я повідомлю згодом», - сказав Олександр Дануца.

За даними «Depo.Кіровоград», видання «Весь Кіровоград» через наближених осіб придбав голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко. Суму угоди дізнатися не вдалося. В Кіровоградській ОДА інформацію офіційно не коментують. «Я вперше чую це від вас», - заявила прес-секретар голови ОДА Анастасія Мусатенко.

 

Фото - скрін сайту «Весь Кіровоград» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY