detector.media
24.02.2016 15:41
Мелітопольський телеканал вибачився за показ в ефірі карти України без Криму
Мелітопольський телеканал вибачився за показ в ефірі карти України без Криму
Директор мелітопольської ТРК «МТВ-плюс» (Запорізька область) Олег Шостак назвав помилкою вихід у сюжеті «Підсумки» карти України без АР Крим. Про це він повідомив у листі до Міністерства інформаційної політики України.

Про це це повідомляє радниця міністра інформаційної політики з питань Криму Еміне Джеппар у своєму Facebook.

За її словами, міністр Юрій Стець офіційним листом звернувся до телеканалу «МТВ-плюс» для отримання роз'яснень від керівництва щодо демонстрації карти України без окупованого Росією півострова.

«Вже сьогодні з ранку директор телеканалу Шостак Олег Леонідович подзвонив і сказав, що це була технічна помилка. Запевнив в тому, що позиція телеканалу однозначна: "Крим - це Україна". Вони принесли свої вибачення», - повідомила Еміне Джеппар.

Пізніше вона опублікувала листа директора ТРК «МТВ-плюс», в якому він пояснив інцидент як «технічну помилку». «Для того, щоб проілюструвати припинення постачання газу з Росії, була продемонстрована карта, яку необачливо взяли із інтернету, таким чином допустивши суто технічну помилку», - написав Олег Шостак.

На телеканалі також повідомили, що 24 лютого в шоденній інформаційній програмі вийде тієї ситуації з роз’яснення та виправленим сюжетом, й, зокрема, картою України, де Крим є її невід’ємною частиною.

Нагадаємо, раніше радниця міністра інформаційної політики з питань Криму Еміне Джеппар повідомила, що Міністерство інформаційної політики України надішле до мелітопольської телекомпанії «МТВ-плюс» листа з вимогами виправити помилку в сюжеті, в якому було продемонстровано карту України без Криму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY