detector.media
23.02.2016 16:46
Держкомтелерадіо знову проведе телерадіофестиваль «Кобзар єднає Україну»
Держкомтелерадіо знову проведе телерадіофестиваль «Кобзар єднає Україну»
Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко підписав наказ про організацію та проведення в 2016 році Всеукраїнського фестивалю телерадіопрограм «Кобзар єднає Україну», присвячений 202-й річниці з дня народження Тараса Шевченка, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Мета заходу - вшанування пам’яті Тараса Шевченка, сприяння вивченню і осмисленню духовних заповітів Великого Кобзаря, впливу його спадщини на утвердження громадянської свідомості і патріотизму, високих професійних стандартів теле- і радіожурналістики в умовах сучасних випробувань Української державності, повідомляє відомство.

Фестиваль відбудеться з 19 по 23 травня на базі філії Національної телекомпанії України «Черкаська регіональна дирекція».

Наказом затверджено склад організаційного комітету, якому доручено визначити програму фестивалю, здійснити підбір та формування складу його учасників, а також сформувати склад журі за участю представників Держкомтелерадіо, інших державних органів, громадських об’єднань, засобів масової інформації.

Нагадаємо, минулого року Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Кобзар єднає Україну» пройшов з 19 по 23 травня у Черкасах. Гран-прі для телевізійних програм отримали: Черкаська ОДТРК з програмою «Я до тебе прилітатиму з хмари на розмову» і Полтавська ОДТРК «Лтава» з програмою «Три літа Тараса Шевченка». Гран-прі для радіопрограм отримали: Національний Всеукраїнський радіо-марафон «Борітеся - поборете! Шевченко мобілізує» і телерадіопроект Національної радіокомпанії України «Мистецькі історії» - концертна програма «Нова пісенна Шевченкіана».

 

Фото - uzhgorod.net.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY