detector.media
23.02.2016 14:46
Ivory Films зніматиме документальний фільм про війну та україномовний серіал
Ivory Films зніматиме документальний фільм про війну та україномовний серіал
У розробках продакшн-компанії Ivory Films — документальний фільм про війну та україномовний серіал.

Про це в інтерв’ю журналісту «Детектора медіа» розповів співзасновник компанії Ілларіон Павлюк.

До розробки концепції серіалу, за словами пана Павлюка, залучено телережисера з добрим досвідом документального виробництва та журналіста з «величезним досвідом документального виробництва».

До серіалу увійдуть історії людей, яких торкнулася війна. «Чого бракує на телеекранах — так це звичайних історій із війни. Які не мають стратегічного значення. Які не розтлумачують, хто винен у конкретному провалі чи хто герой у конкретній перемозі. Просто історій із війни — тих історій, які хлопці там розказують одне одному і які переповідають, коли повертаються», — коментує Ілларіон Павлюк.

Ще один проект, над яким працює Ivory Films, — україномовний серіал, «повністю україномовний і український концептуально».

Ivory Films засновано у 2014-му Ілларіоном Павлюком, Володимиром Рибасем та Олесем Рогозіним. У цю компанію вони вклали власні кошти. Раніше всі троє були засновниками The Show Time Production, що виробляв проекти для телеканалу «Україна»: ток-шоу «Говорить Україна» (2012), публіцистичну стрічку «ДНК-портрет нації» (2012) тощо.

Ivory Films орієнтований не тільки на потреби одного каналу, однак «Україна» лишається найбільшим замовником компанії. У планах продакшну — співпраця ще з двома загальнонаціональними телеканалами, для яких Ivory Films пропонує зняти документальний фільм про події на сході України та ігрові телесеріали.

Ілларіон Павлюк був бійцем батальйону міліції «Гарпун» в зоні АТО. Повернувшись після його розформування, активно виступав із публікаціями на військову тематику.

 

Фото Олексія Темченка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY