detector.media
22.02.2016 19:01
«Українська правда» запустить проект мотивуючих лонгрідів
«Українська правда» запустить проект мотивуючих лонгрідів
В інтернет-виданні «Українська правда. Життя» незабаром з’явиться проект надихаючих лонгрідів про видатних українців.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповіла головна редакторка порталу «Українська правда» (до якого входить «УП.Життя») Севгіль Мусаєва-Боровик.

«Я сподіваюся, що найближчим часом у нас нарешті розпочнеться проект, який ми задумали досить давно. Це буде серія лонгрідів про дуже цікавих, особливих особистостей, які чогось досягли і стали надбанням країни. Проект матиме виховну, навчальну функцію. Вважаю, що це важливо. Людям потрібна не просто інформація, а й натхнення», - розказала вона.

Днями на своїй сторінці у Facebook вона зазначила, що для нового проекту редакція готує матеріал про архієпископа, в минулому – предстоятеля Української греко-католицької церкви Любомира Гузара.

Редакторка зазначила також, що «УП.Життя», до якого входить також під сайт «УП.Культура» є відносно самостійним проектом, в штаті якого працює п’ять людей. В той час як в цілому над контентом усіх проектів порталу «Українська правда» працює близько 40 осіб.

Нагадаємо, нещодавно перезапустилося інтернет-видання The Ukrainians, яке публікувало мотивуючі інтерв’ю з успішними українцями. Відтепер у виданні виходимуть також репортажі, колонки, матеріали в форматі «пояснювальної журналістики» і з’явиться своя телепрограмма.

 

Фото - «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY