detector.media
22.02.2016 18:08
Star Media почала знімати ромком «Якби ж то»
Star Media почала знімати ромком «Якби ж то»
Російсько-українська група компаній Star Media розпочала зйомки романтичної комедії «Якби ж то» («Если бы да кабы»), повідомляє прес-служба групи.

Зйомки розпочалися в Києві 18 лютого і триватимуть до березня 2016 року. Прем’єра фільму відбудеться на телеканалі «Україна».

90-хвилинну телестрічку знімає український режисер Олег Туранський. Продюсери фільму – Лариса Журавська і Влад Ряшин, автори сценарію – Олена Зуєва та Леонора Пащенко, оператор – Олександр Онопрієнко. У ролях – російські актори Олеся Фаттахова, Тимофій Каратаєв, Анастасія Задорожна, Дмитро Шаракоїс, українська акторка Анна Кузіна та інші.

«35-річній Катерині Колесніковій здається, що життя не склалося: замість міланського подіуму – фабрика з пошиву спецодягу. А колись яскравий і талановитий чоловік-музикант перетворився на похмурого районного фінінспектора. Доля дає Каті шанс повернутися на 17 років назад і спробувати змінити своє життя. Але чи зробить це її щасливою?», - йдеться в анотації.

Нагадаємо, що в лютому 2016 року Star Media запустила у виробництво 10-серійний телефільм «Фаїна» про Фаїну Раневську, який вийде в ефір на телеканалі «Інтер» з нагоди 120-річчя з дня народження радянської актриси.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY