detector.media
22.02.2016 17:20
Пітчинг «Книголав» зібрав понад 350 ідей дитячих книжкових героїв
Пітчинг «Книголав» зібрав понад 350 ідей дитячих книжкових героїв
На сайті пітчингу та серед журі розпочалось голосування для визначення фіналістів «Книголава»

22 лютого завершився прийом робіт на книжковий пітчинг «Книголав», і на офіційному сайті розпочалось голосування за найкращі ідеї пітчингу. За час прийому робіт на пітчинг надіслано понад 900 заявок з усіх куточків України, та навіть із Сирії. Після модерації на сайті опубліковано понад 350 ідей, кожна із яких має шанс стати найкращою.

За перемогу у пітчингу, поміж інших талановитих учасників, змагаються вокаліст гурту ТНМК Олександр Фоззі  Сидоренко з героєм Гупало Василем та відомий у Фейсбук кіт Інжир.

Протягом тижня, до 28 лютого, відвідувачі сайту та члени журі віддаватимуть свої голоси, щоб визначити 10 фіналістів. Десятка найкращих отримають рекомендації журі для доопрацювання ідей, та 11 березня, після презентацій та захисту свої робіт перед журі, буде оголошено переможця. 

Нагадаємо, що книгу переможця буде проілюстровано та надруковано накладом 15 000 примірників у видавництві «Основи», а сам автор отримає гонорар у розмірі 15 тисяч гривень. Окрім того, три найкращі ідеї будуть гейміфіковані на Media Hack Weekend 2016.

Детальніше про пітчинг Книголав можна дізнатися на офіційному сайті проекту.

 

Прес-служба «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY