detector.media
19.02.2016 15:43
Фіналістами Нью-Йоркського теле-і кінофестивалю від України стали стрічки Film.ua
Фіналістами Нью-Йоркського теле-і кінофестивалю від України стали стрічки Film.ua
18 лютого Міжнародний теле- і кінофестиваль у Нью-Йорку (International TV&Film Awards - New York Festivals) оголосив фіналістів конкурсу. Україна представлена у трьох номінаціях двома стрічками виробництва кінокомпанії Film.ua – міні-серіалом «Битва за Севастополь» (в українському прокаті - «Незламна») і документальним фільмом «Аеропорт».

Про це йдеться на сайті фестивалю.

Байопік про жінку-снайпера Людмилу Павліченко «Битва за Севастополь» боротиметься за нагороду відразу у двох номінаціях - міні-серіал і спецефекти.

У число номінантів від України увійшов також документальний фільм «Аеропорт», створений Центральною телерадіостудією Міністерства оборони України за підтримки Film.ua, повідомляє сайт кінокомпанії.

У цьому році фестиваль отримав сотні заявок з більш 50ти країн світу. Церемонія нагородження переможців відбудеться 19 квітня в рамках The NAB Show в Лас Вегасі.

Щорічно New York Festival's World's Best TV & Films відзначає кращі програми будь-яких форм і хронометражу з різних країн світу, охоплюючи як теле-, так і кіноіндустрію.

Нагадаємо, в 2013 році міні-серіал Film.ua «Балада про Бомбера» завоював Gold World Medal, а в 2015 докудрама «Архімед. Повелитель чисел» з циклу «Великі мрійники» Film.ua - Bronze World Medal.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY