detector.media
19.02.2016 11:48
На ICTV – зіркові обличчя «Оскара»!
На ICTV – зіркові обличчя «Оскара»!
За один тиждень в ефірі – 12 оскароносних фільмів, із них 3 прем’єри – «Гра в імітацію», «Капітан Філліпс», «Вовк із Уолл-стріт»

Зовсім скоро світ дізнається імена цьогорічних переможців головної премії кінематографу – «Оскар». А в ефірі ICTV вже на цьому тижні – найкращі оскароносні фільми із найвидатнішими і найтитулованішими акторами всіх часів! 12 стрічок, які в різні роки збирали справжній урожай кіностатуеток та найзірковіші обличчя «Оскара» – з 23 по 28 лютого на ICTV!

Золотий кіномарафон розпочнеться у вівторок, 23 лютого, пригодницьким фільмом «Голдфінгер», який 1965 року отримав «Оскар» за кращі звукові ефекти. Це третій фільм легендарної бондіани, де роль безстрашного агента 007 виконав видатний Джеймс Бонд усіх часів і народів – Шон Коннері. Увечері цього ж дня охочі полоскотати собі нерви зможуть переглянути трилер «Мовчання ягнят» – справжню класику жанру. Неймовірні Ентоні Хопкінс та Джоді Фостер у головних ролях та цілих 5 «Оскарів» у здобутку. Перемога в номінаціях «кращий фільм», «краща жіноча роль», «краща чоловіча роль», «кращий адаптований сценарій», «кращий режисер» – і це ще далеко не всі причини, щоб подивитися цей захоплюючий трилер.

У середу, 24 лютого, на ICTV – продовження бондіани, фільм «Куляста блискавка» з неперевершеним Шоном Коннері та «Оскаром» за найкращі візуальні ефекти. Увечері в ефірі каналу – драма «Операція «Арго», яка у 2013 році взяла три переможні статуетки (найкращий фільм, адаптований сценарій та монтаж). Сюжет картини заснований на реальних подіях – операції спецслужб з порятунку шести американських дипломатів із Тегерану. Режисером картини став Бен Афлек, він же виконав у ній головну роль, підтвердивши свій не тільки акторський, але й режисерський талант.

Ще одна стрічка бондіани – «Тільки для твоїх очей» – в ефірі ICTV у четвер, 25 лютого. Агента 007 тут зіграв Роджер Мур, а саундтрек до фільму було номіновано на Оскар у номінації «Найкраща пісня». Того ж дня глядачі зможуть переглянути історичну кінодраму «12 років рабства». Тут на екрані справжній зірковий десант – Бенедикт Камбербетч, Бред Пітт, Майкл Фассбендер… Фільм зібрав рекордну кількість позитивних відгуків критиків, номінацій і нагород, серед яких – три «Оскари» (найкращий фільм, адаптований сценарій і найкраща жіноча роль другого плану).

У п’ятницю, 26 лютого дивіться на ICTV історичну драму «Чорний яструб» – володаря двох «Оскарів» (за найкращий звук і монтаж). На головні ролі режисер Рідлі Скотт запросив провідних зіркових акторів – у фільмі знялись Юен Макгрегор, Джош Хартнетт, Орландо Блум, Том Сайзмор.

А от вихідні на ICTV запам’ятаються кіноманам справжнім шквалом оскароносних прем’єр! Розпочне цей марафон історична драма «Гра в імітацію». У 2014 році фільм був представлений аж у 8 номінаціях «Оскара», отримав заповідну статуетку за «найкращий адаптований сценарій», а кінозірки Бенедикт Камберберч та Кіра Найтлі – чергову порцію похвальної критики на свою адресу.

Відразу після «Гри в імітацію» ефір каналу займе «Володар бурі». 9 номінацій на «Оскар», із них – перемога в шести (найкращий фільм, сценарій, звук, монтаж, режисер та монтаж звуку)! Режисер фільму Кетрін Бігелоу у гонитві за кіностатуеткою обійшла навіть свого колишнього чоловіка Джеймса Кемерона, перехопивши в його «Аватара» відразу два «Оскари». Також у суботу на ICTV – сімейна мелодрама «Крамер проти Крамера» із фантастичними Меріл Стріп та Дастіном Хоффманом у головних ролях. У них – 5 «Оскарів» і найпозитивніші відгуки глядачів та критиків із усього світу.

В останній день лютого на каналі – ще дві кінопрем’єри! «Капітан Філліпс» із геніальним Томом Хенксом отримав аж шість номінацій на «Оскар», а «Вовк із Уолл-стріт» із Леонардо ді Капріо – п’ять. Поціновувачі видовищного кіно мають змогу переглянути ці фільми вперше на телеекранах України!

Тиждень найкращих оскароносних фільмів на ICTV розпочато! 23 лютого – «Голдфінгер» (13.30) та «Мовчання ягнят» (23:20). 24 лютого – «Куляста блискавка» (13:35) та «Операція «Арго» (23:25). 25 лютого – «Тільки для твоїх очей» (13:05) і «12 років рабства» (23:25). 26 лютого – «Чорний яструб» (23:25). 27 лютого – «Гра в імітацію» (20:05), «Володар бурі» (22:15), «Крамер проти Крамера» (0:45). 28 лютого – «Капітан Філліпс» (20:20) і «Вовк з Уолл-стріт» (22:50).

 

Прес-служба ICTV

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY