detector.media
18.02.2016 15:07
Олександр Семирядченко та його команда спецпроектів звільняються з ICTV (ДОПОВНЕНО)
Олександр Семирядченко та його команда спецпроектів звільняються з ICTV (ДОПОВНЕНО)
Керівник департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV Олександр Семирядченко припиняє співпрацю з каналом за власним бажанням. Такі ж заяви написали й близько 10 журналістів, які працюють в його команді.

Інформацію з власних джерел на телеканалі ICTV «Детектору медіа» підтвердив особисто Олександр Семирядченко.

«Моє рішення продиктоване моїми власними уявленнями про те, яким чином здійснювати виробництво інформаційного та публіцистичного-документального продукту, до якого я маю відношення. З деякого часу я зрозумів, що далі працювати в такому ключі я не зможу. Це моє особисте рішення, в якому я можу бути правий або не правий», - зазначив він.

Пан Семирядченко також уточнив, що за домовленістю з керівництвом каналу працюватиме над виробництвом випусків програми «Дістало!», які вийдуть 22 та 28 лютого. «Всі наступні ефіри, якщо вони будуть, будуть поза мною», - додав телеменеджер.

Він також зазначив, що заяви про звільнення написали близько 10 журналістів департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV. «Я казав їм, що їх рішення не має стояти в прямій залежності від мого. Бо це якісні фахівці, дорослі люди, які мають вибір відповідно до своїх уявлень про професійні критерії і бачення свого майбутнього», - розповів Олександр Семирядченко.

На запитання майбутні професійні плани пан Семирядченко зазначив, що конкретних пропозицій зараз не має, тож він шукатиме шляхи для своєї професійної та особистої реалізації «як в медіа, так і поза медіа».

«Детектор медіа» звернувся по коментар президента-генерального директора телеканалу ICTV Олександра Богуцького щодо звільнень працівників департаменту, однак у прес-службі каналу повідомили, що він поки не коментує ситуацію.

Нагадаємо, Олександр Семирядченко працював на каналі ICTV з 2000 року на посадах заступника головного редактора інформаційної служби та її головним редактором. Був керівником Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України та Радником голови Секретаріату Президента з інформаційних питань. У квітні 2013-го повернувся на ICTV. 

За даними джерел «Детектора медіа», крім Олександра Семирядченка заяви про звільнення з ICTV написали Ірина Соломко, Віталій Ковач, Христина Малазонія, Тетяна Іванченко, Уляна Дрючкова, Євгенія Моторевська, Максим Колос, Юлія Спасокукоцька, також заяву планує написати і Тетяна Мартинюк.

Фото – «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY