detector.media
18.02.2016 13:05
Донецька філія НТКУ отримала дозвіл на тимчасове ФМ-мовлення в Краматорську
Донецька філія НТКУ отримала дозвіл на тимчасове ФМ-мовлення в Краматорську
11 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала дозвіл Донецькій регіональній дирекції Національної телекомпанії України на тимчасове мовлення з використанням частоти 90,4 МГц у місті Краматорську Донецькій області з потужністю передавача 200 Вт.

Використання частоти погоджено «Українським державним центром радіочастот» за умови нестворення радіозавад радіоелектронним засобам спеціальних користувачів.

Як відомо, Донецька регіональна дирекція НТКУ планує в лютому запустити FM-радіостанцію під назвою «Голос Донбасу».

Також у зв’язку зі зміною назв Донецької ОДТРК, ДО Луганська ОДТРК і НРКУ, які приєднуються до Національної телекомпанії України в процесі створення Національної суспільної телерадіокомпанії України, в Перелік телерадіоорганізацій, яким дозволено тимчасово мовлення в зоні проведення антитерористичної операції внесено відповідні корективи, зокрема зазначено такі найменування мовників: філія НТКУ «Центральна дирекція “Українське радіо”», філія НТКУ «Донецька регіональна дирекція», філія НТКУ «Луганська регіональна дирекція».

Нагадаємо, що в жовтні 2015 року Донецька філія Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення ввела в дію в Краматорську передавач для трансляції програм Донецької регіональної дирекції НТКУ (телеканал «ДоТБ») на 61-му телевізійному каналі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY