detector.media
17.02.2016 11:15
В Авдіївці встановили два передавача для відновлення українського мовлення на Донбасі
В Авдіївці встановили два передавача для відновлення українського мовлення на Донбасі
У лютому в прифронтовому місті Авдіївці (Донецька область) встановлено два передавачі потужністю 100 Вт і 200 Вт для відновлення мовлення українських каналів «UA:Перший» та «До ТБ» (колишня Донецька ОДТРК) на 12 та 30 телеканалах.

Про це повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики (МІП).

Голова Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України Тетяна Попова зазначила, що «МІП спільно з Концерном РРТ, Нацрадою України з питань телерадіомовлення продовжують відновлювати мовлення українських теле - та радіоканалів, намагаючись покрити території з «білими плямами» в зоні АТО».

Нагадаємо, у лютому Комісія з питань забезпечення функціонування телерадіомовлення Міністерства інформаційної політики (МІП) України надала прифронтовому Торецькому району (Донецька область) передавач, що використовуватиметься для місцевого мовлення на контрольовану українською владою територію і частину тимчасово окупованої території регіону.

У жовтні 2015 року Донецька філія Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення ввела в дію в Краматорську передавач для трансляції програм Донецького обласного телебачення (телеканал «ДоТБ») на 61-му телевізійному каналі. Робота передавача забезпечила доступ мешканців міста Краматорськ і прилеглих територій до телевізійних програм Донецького обласного телебачення.

 

Фото – «Громадське. Кременчук»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY