detector.media
17.02.2016 10:19
Депутати зі скандалом звільнили директора комунальної телекомпанії «Львів-ТБ»
Депутати зі скандалом звільнили директора комунальної телекомпанії «Львів-ТБ»
16 лютого на сесії Львівської обласної ради було прийняте рішення про припинення контракту із директором комунального підприємства «Телекомпанія Львів-ТБ» Ярославом Антонійчуком і призначення конкурсу на заміщення вакансії керівника телекомпанії. Тимчасово виконуючим обов’язки директора «Львів-ТБ» було призначено депутата від фракції Радикальної партії Ляшка, голову комісії з питань культури облради Юрія Візняка.

Про це це повідомляє ІА ZIK.

Депутати вирішили підтримати необхідність подальшого функціонування комунального підприємства Львівської обласної ради «Телекомпанія Львів-ТБ» і визнати роботу директора комунального підприємства «Телекомпанія Львів-ТБ» Ярослава Антонійчука за 2015 рік недостатньою. На цій підставі контракт з ним буде розірвано, а його самого переведено на посаду першого заступника телекомпанії.

Управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради доручено провести публічний конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства «Телекомпанія Львів-ТБ».

Перед цим на сесії Львівської облради депутати від ВО «Свобода» блокували трибуну і увімкнули звук сирени, протестуючи проти розгляду питання щодо діяльності комунального підприємства облради «Телекомпанія Львів-ТБ» за 2015 рік та ймовірного звільнення його керівника. Як заявив депутат Олег Панькевич, немає жодних аргументів щодо порушень керівником «Львів-ТБ» умов контракту, звучать лише політичні заяви.

Коли на трибуну вийшов голова комісії з питань культури Юрій Візняк, його виступ заглушили звуком сирени. Перед прийняттям рішення він вибачився перед свободівцями за ситуацію навколо рішення комісії щодо оцінки роботи керівника «Львів-ТБ».

Раніше комісія Львівської облради з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації визнала незадовільною роботу комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ» за 2015 рік і рекомендувала звільнити з посади директора підприємства. Комісія рекомендувала надати фінансову підтримку для «Львів-ТБ», виділивши додатково 4 млн грн у 2016 році. Раніше для комунального телебачення вже виділили 2,8 млн грн. Окрім того, комісія рекомендує надати «Львів-ТБ» пільги на оренду приміщень у розмірі 1 грн за метр квадратний у рік.

ІА ZIK нагадує, що у травні 2014 року виконувачем обов’язки директора комунального підприємства Львівської облради «Телекомпанія «Львів-ТБ» призначено соліста дуету «Ріка життя» Ярослава Антонійчука.

 

Фото - portal.lviv.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY